Däckbyte & däckförsäljning i Tyresö

Byt dina däck hos våra professionella mekaniker!

Vi byter och servar dina däck

Vår professionella däckverkstad i Tyresö kan erbjuda dig allt inom däckservice som exempelvis däckskifte, balansering av däck, däckförsäljning, däckhotell och även lagning av punktering.

Prislista däckservice

 • Däckbyte personbil

  395 kr

  Priset varierar beroende på bilmodell.

 • Balansering löst hjul

  95 kr / däck

  Personbil.

 • Balansering som sitter på bil

  195 kr / däck

  Personbil.

Vi lagar däckpunktering

All slags punktering på däck går inte att reparera. Oftast går punkteringen att laga om hålet inte har blivit alltför stort och befinner sig på däckets vägyta. I det fall däcket går att laga finns två olika sätt. Förenklat kan man säga "utifrån" och "inifrån". Lagning utifrån räcker oftast väldigt bra, men är inte lika säker på lång sikt som att laga däcket inifrån. Då däcket lagas inifrån demonteras däcket från fälgen och man reparerar det från insidan. Denna metod att laga däck är så säker att man inte behöver oroa sig för att lagningen någonsin släpper. Lagningen kommer att hålla resten av däckets livslängd.

Ibland kan det vara svårt att själv se om det finns något hål i däcket. Du är välkommen att komma förbi oss så ska vi ta reda på vad som gjort att luften gått ur.

Däckförsäljning

Vi säljer nya däck och fälgar till ett av marknadens bästa priser. Vi har stort sortiment för personbilar och lätta lastbilar som passar dina behov. Är du osäker på vad du ska ha är du välkommen att kontakta oss så hittar vi ett par däck som passar dina behov och din körning.

Maila oss din förfrågan om nya däck!