Däckverkstad nära Haninge

Däckverkstad för alla tjänster inom däck - bara några minuter från Haninge

Vilka tjänster erbjuder vi?

Vår däckverkstad belägen några få mil från Haninge erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa dig med alla dina däckbehov. Du kan få hjälp med både byte och balansering av dina däck, samt hjulinställning för att säkerställa optimal prestanda på vägen. Utöver detta så säljer verkstaden även nya högkvalitativa däck för din bil eller lastbil. Oavsett om du är i behov av reparationer eller bara vill byta ut gamla slitna däck mot nya med bättre grepp, så hjälper vi dig på Däck & Maskin och ger dig den bästa möjliga servicen. 

Däckbyte och hjulinställning

Våra däckbyten på Däck & Maskins anläggning utförs professionellt och snabbt så att du får mer tid över till annat. Vi rekommenderar också regelbunden hjulinställning för att säkerställa bilens säkerhet, särskilt vid körning på ojämna vägar eller när du märker av vibrationer i ratten. Vid felsökning av eventuella vibrationer kan vi genomföra en balansering av dina hjul för att återställa ett jämnt och bekvämt körande. Lita på vår expertis och uppmärksamhet på detaljer när det gäller alla dina behov av däckverkstad i Haninge med omnejd.

 

Däckreparationer

Våra däckreparationer på Däck & Maskins anläggning utförs av våra experter med högsta precision och omsorg. Vi erbjuder:

 • Lagning av punkteringar
 • Reparation av skador på sidoväggarna
 • Byte av ventiler

Däckbalansering

Vi på Däck & Maskins däckverkstad erbjuder modern utrustning för perfekt balansering av dina däck. Med noggrann kontroll och viktjusteringar kan vi säkerställa en optimerad körupplevelse för dig som bilförare. Våra tjänster inom däckbalansering inkluderar:

 • Balansering av hjul
 • Kontroll av lufttrycket
 • Rotationskontroller

Vi rekommenderar att du låter oss genomföra en balansering vid varje byte eller rotation av dina däck, för att undvika onödigt slitage och öka livslängden på din bil. Som din specialist på däckmontage och balansering har vi omfattande kunskap om olika typer av däck för alla fordon. Vår erfarenhet sträcker sig också till att hantera utmanande situationer, inklusive punkteringar eller skador som kan uppstå under körning. Med vår expertis kommer du alltid att få högsta möjliga service när det gäller dina däckbehov. Besök vår däckanläggning idag för att se hur vi kan hjälpa dig med alla dina behov när det kommer till bilar och dess tillbehör.

 

Försäljning av nya däck nära Haninge


Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa däck från ledande tillverkare. Vårt team ger rådgivning om vilken typ av däck som passar bäst för ditt fordon och din körstil. Vi tar hand om installationen och balanseringen för att säkerställa optimal prestanda. Vi är stolta över att erbjuda en hög nivå av service i alla våra tjänster, inklusive försäljningen av nya däck. Lita på oss för professionell hjälp med att välja de perfekta däcken för dig! Vår försäljning av nya däck inkluderar:

 • Däck från ledande tillverkare
 • Rådgivning vid val av lämplig däcktyp
 • Installation och balansering utfört av våra experter
 • Byte på plats vid vår anläggning

 

Kvalitetsarbete och garanti


Vi har ett stort fokus på kvalitetsarbete och garanti för att säkerställa att våra kunder är trygga och nöjda med vår service. Vi använder högkvalitativa däck från välrenommerade tillverkare, samtidigt som vi har noggrann kontroll över mönsterdjup, lufttryck och andra tekniska detaljer som är avgörande för säkerheten. Utöver detta erbjuder vi också garanti på utfört arbete samt eventuella felaktigheter i samband med arbetet. Vårt mål är alltid att ge våra kunder den bästa möjliga servicen när det gäller dina däckbehov.

 

 • Användning av högkvalitativa däck från kända tillverkare
 • Noggrann koll på mönsterdjup, lufttryck, och andra tekniska detaljer som är avgörande för säkerheten
 • Garanti på utfört arbete samt eventuella felaktigheter i samband med arbetet

 

Personlig service och rådgivning


Vår däckverkstad några mil från Haninge erbjuder personlig service och rådgivning för att hjälpa dig med alla dina däckbehov. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen genom individuell anpassning efter era behov, önskemål och budget. Vårt team av experter står alltid till tjänst för att svara på eventuella frågor och ge professionell rådgivning som passar just din situation. Vi är här för att hjälpa dig välja det bästa alternativet när det gäller val av rätt typ av däck för specifika körsituationer eller väderförhållanden. Vår personal är hjälpsam och kan bistå både vid bokningar samt besvara frågor angående din bil. Här nedanför följer några exempel på hur vi kan hjälpa till:

 

 • Rådgivning om däckbyte vid vinter och sommartid
 • Val av lämpliga sommardäck baserat på körsträcka
 • Rekommendationer om vilket märke som passar din bilmodell

Vid vår verkstad i Tyresö bara några minuter från Haninge får du inte bara en hög standard av arbete utan också dedikerad support från vårt team under hela processen - från bokningen fram tills du lämnar vår verkstad nöjd med resultatet! Varmt välkommen att boka tid redan idag.